Sersel_15 Merhaba 16 haftalık hamileyim bebeğin kalbinde parlaklık beyazlık gördü doktor normal dedi çoğu kişide görünür ayrıntılı ultrasona kadar geçer dedi böyle yaşayan olup da geçen oldu mu lütfen cvp verin teşekkürler
Asyahiraesra Sersel_15 tek başına bir anlam ifade etmiyor canım bizede ayrintilida var dediler şuan 37 haftaligim geçti görünmüyor son haftalara doğru geçiyor.. kafana takip stres yapma ben de endişelenmistim ilk duydugumda
hemsireanneeee Sersel_15 benim bebeğimde detaylıda doktor öyle dedi ama doğuma kadar geçer dedi 30. haftada geçtiğini söyledi doktorumuz şuan 33. haftadayız
minik_koala_ve_annesi Sersel_15 18.haftada gorundu doktor kaydadeger bir sey degil butun bebeklerde olur dogumada gecer dedi 30.haftada gecti canim
masalimsii Sersel_15 benim bebeğimde de vardı canım. Detaylı ultrason da görüldü baya bi devam etti ama 8. Ay da falan kendiliğinden kayboldu. Doktorum da demisti zaten kafana takma genelde olur ve 7 8 aylar da kendiliğinden kaybolur diye
Sersel_15 Asyahiraesra sağol canım ya çok teşekkür ederim inşallah geçer şuanlık sorun yok dedi sizin dediğiniz gibi tek başına bişey ifade etmiyor dedi çok rastlanan bişeymiş zaten ama korkuyor insan az çok anlarsınız
Asyahiraesra Sersel_15 endişelenmeyin ben kime sorduysam geçer dedi ve geçti yinede doğumdan sonra baktiricam kalbine..
Sersel_15 minik_koala_ve_annesi ayy çok teşekkür ederim yorumlar içimi rahatlattı biraz inşallah geçer en kısa zamanda
Umran__37 Sersel_15 senin haftanda aynisi soylenmisyi ve detayli ultrasyonda gecmisti hemen hemen her bebekte oluyo ve geciyo kafana takma hic geciyo
Sersel_15 Umran__37 doktor da öyle dedi çok görülüyor dedi ama insan yine de takıyor ister istemez çok teşekkür ederim benimde en kısa zaman da geçer inşallah
minik_koala_ve_annesi Sersel_15 insallah canim saglikla sihhatle alalim evlatlarimizi kucagimiza insallah ilerleyen surecte alirsiniz guzel haberler😇🥰
gulbis1 Sersel_15 tek başına hiç bi anlamı yok. Eşimin yine de içi rahat etmedi biz fetal Dna yaptırdık sonucu temiz geldi çok şükür. İçiniz rahat olsun ileri haftalarda kaybolacaktır