Merhaba doğum yapalım 1 ay oldu ama bebeğim sarılık oldu anca nasip oldu hikayemi yazmak çok şükür şimdi iyiyiz 💕 öncelikle anne olmak gerçekten harika bir duygu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben kontrol amaçlı başakşehir çam ve sakura hastanesine gittim doktorum nstye bağladı sonra nst de yatarken birden mide bulantısı oldu bende ve kustum tansiyonum yükselmiş orda fenalaşınca yanımdaki hasta hemşirelere seslendi sonra hepsi geldiler doktoru falan çağırdılar herkes biraz telaşlıydı yada ben öyle anladım bilmiyorum ama çok korktum. Doktor başka doktoru aradı o da geldi ve çok iyiydi hemşireler ve doktorlar beni hep sakinleştirmeye çalıştılar elimi hiç bırakmadı bir tane hemşire Allah razı olsun somra dediler eşinle görüşelim ben de diyorum noldu bişey demiyorlar bebeğimin kalp atımı yavaşlamoş benim tansiyonum çıkınca sanırım oksijen gitmemiş ona o nedenle riske atmamak içim sezeryana almak istiyorlarmış eşimle görüştüler beni acele bir şekilde acile götürdüler orda sonda falan taktılar damar yolu falan hepsi 5 dakikalarda oldu acele bir şekilde ameliyathaneye aldılar belden uyuşturdular ortam çok gergindi ben çok ağlıyordum korkudan krnfimi çok kastığım için belden uyuşturdukları iğne girmiyordu etime ama elimde değil yani gerçekten daha sonra bebeği çıkarmaları falan hep hissettim çok korktum ama sonra bebeğime kavuşunca hepsi geçti ameliyatım 30 dakika falan sürdü çok kısa yani uyuşturduktan somra nasıl geçiyor anlamadım sonra bebeğimi verdiler sonra odaya aldılar. Çok şükür hemşireler doktorum çok iyiydi ilgililerdi sorun yaşamadık. Ama kontrole gidip doğum yapmak hem de sezeryan gerçekten korkudan sapsarı olmuşum eşim öyle diyor. başakşehirde doğum yaptığım için mutluyum orda istiyordum zaten temiz güzel 2 kişilik odada kaldık 2 gün boyunca. Dikişlerim 1 ay oldu yürümekte oturup kalkmakta sorun yok ama yine bişey çarpınca veya değince acıyor yorulunca sızlıyor normal doğum yapmak isterdim tabi ama hayırlısı olsun başakşehirle alakalı merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ❤️❤️🥰🥰🥰