edanc Merhaba hanımlar. 39+2 de bugün doktora gittim açılmam yok ancak nst de sancım görünüyor. Bu şekilde doğum yapan oldu mu aranızda. Tavsiyesi önerisi olan var mı ?
Kleopatra- edanc Suni sancı verirler muhtemelen. Yaşamadığım için bilmiyorum ama duyduğum çok oldu. Siz normal doğumu istediğiniz için suni vererek bir denerler açılma nasıl diye.
Amineberra edanc canım Meryem Ana otu bırak suya okunacaklar var oku biraz iç acilman olur bide yürü ve sguat yap bende 39 olucam yarın
Minnacksevdack edanc benimde sancım vardı ama 1 cm açıklık vardı. Ne suyum gelmişti ne bi şey. Bu şekilde doğuma alındım🌸
tubasd edanc merdiven inip cikin comelme hareketi yapin dr uyarabilir sıcak dus alin belinize sicak su tutun
Amineberra Kız mi erkek mi erkekler geç oluyor diyorlar doğru mu acaba yaa benimde erkek daha fazla durmasın yoruldum artık 😭😭
edanc Amineberra kızım olacak inşallah sancı görünüyor açılman olurda doğumun hemen başlar dedi muayene edip Rahmi uyardı açılmaya teşvik edelim dedi bekliyoruz bakalım sözde kızlar gününde erkekler 1 hafta geç doğar diyorlar bakalım ne olacak
tubasd edanc ilk dogumumda bana yardımcı olmustu yerleri elimle silmistim koltuk camvs derin temizlik yapmıştım sicak bir dus almistim ve suyum gelmişti