eesraa23 Merhaba 💕 Ben kizima hem anne suttu hem hazir mama veriyorum.. anne suttu yetmiyor belli yaglimi degil acaba. Acaba siz ne yip iciyorsunuz? Saglam anne suttu icin?
Nskyhn eesraa23 inşallah durumun vardır et yemeni tavsiye ediyorum. Kuru üzüm , yulaflı bisküvi de ise yarıyor. Humana çay içiyorum. Sürekli meyve yiyorum su içiyorum. Doktora sorup vitamin de alabilirsin. Salatayı da iyi yiyorum sebze falan
Mer93 eesraa23 hamilelteki beslenmenize aynı şekilde dikkat edin her açıdan zengin beslenin öyle yağlı ye tatlı ye diyenlere bakmayın onlar size kalır sadece. Bol su için. Emzirirken bi meme tamamen boşalmadan diğerine geçmeyin hep ön süt verip arkadaki yağlı olan kalır
Nskyhn Newmom93 https://www2.e-bebek.com/humana-still-tee-emziren-anneler-icin-cay-200-gr-p-xyz-6966954 Bunu almistik ilk gün. İlk günler 2 bardak içiyorum öğlen ve akşam. Şimdi bir bardak içiyorum. Valla şöyle diyim faydası yoksa bile psikolojik oldu ben de. Ama annem rezene falan var içinde mutlaka faydası olur dedi
Newmom93 Nskyhn buna baktım bende yorumları hep iyiydi bide kimyonlu rezene çayı var kutusu aynı bunun gibi. İkisi arasında kararsız kaldım
Nskyhn Newmom93 ya bana hastaneden kağıda bunu yazmışlar biz de direkt bunu aldık diğerini hiç bilmiyorum
prematureannesi_ Newmom93 ben kullanıyorum canım sabah içiyorum gece yatarken de normal rezene sallama kullanıyorum.
eesraa23 ardenmoms Yavasti ama suan masallahi var ama yinede sutum belli yagli degil sut anne ebesi tutmustum oda demisti
gorky Kuru incir bademde süt arttırıyor bilginiz olsun . Yemenizi biraz daha çoğaltabilirsiniz az geliyor büyük ihtimalle ve kimyonu bütün yemeklerinize kullanın
Newmom93 prematureannesi_ işe yarıyo mu gerçektn. Psikolojik olarak yarasada alıcam zaten galba ikisinden de🙈
prematureannesi_ Newmom93 rezene kimyonlu çok güzel gaz çıkarıyor yalan yok sezeryandan sonra hiç gaz sancısı çekmedim humana da içiyorum sabah akşam bestlak süt damlası da bilmiyorum psikolojik mi ama süt oranım ilk kızıma oranla daha fazla aynı şeyleri tükettiğim halde tavsiye ederim günlük yulaf ağırlıklı besleniyorum.