poyrazvearya Kızlar bu ebebekte satılan dörtlü bebek için banyo süngerleri var görmüşsünüzdür sizce ondan alınmalı mı gerekli mi yoksa lif de olur mu şuan indirimde kargo bedava 17 ye düşmüş hepsiburadada ona göre alacağım saçma ise almayayım
Soruyorumm poyrazvearya ben lif kullanmayı hiç sevmem kendime de sünger lif alırım o yüzden e bebekten sünger aldım
Annesininportakali53 poyrazvearya bende hemen baktım alayım bari bende lif var ama bana çok sert geliyor yeni doğmuş bebeği o şekilde lifle yıkamak kötü zaten kullanmayacağım bence bunlar gayet iyi
BBuseY poyrazvearya lif yerine sünger daha mantıklı yumşacık. sünger onun tenine zarar vermez birde çok güzel köpürüyor … 🌸
poyrazvearya BBuseY peki bu bebek bakım örtüsü aldınız mı onlarda indirimde ama kullan at şekilde nasıl önünü alacağız
Annesininportakali53 poyrazvearya kız süngeri bilmem ama sayende hepsi buradaya girdim ve çok uyguna muslin ortu buldum bebeğim kış bebeği ama kundak yaparım evde hem yazın fiyatlar artıyor kargoda bedavaydi
Sadomazo860 poyrazvearya ilk aylarda çok gerek yok diye düşünüyorum ama erkek bebekler altlarını açınca surpriz yapmayı çok severler bir paket al bulunsun ben alt açma örtüsü aldım musambali yıkanabilir 3.gebeligim artık uzman oldum
BBuseY poyrazvearya ben hem kullan at aldım hemde alt açma bakım örtüsü var normal makinede yıkanabilir ondan aldım
Nurcanyks poyrazvearya evet aldım mutlaka alın derim benim bebeğim kız olmasina ragmen bı kaç defa çişini yapmıştı garanti olsun acemi olduğum için başkada gerekli bence siz bilirsiniz ama yinede😊
poyrazvearya MRVMSTF Baby&Plus Banyo Süngeri 4 Adet https://www.hepsiburada.com/babyplus-banyo-sngeri-4-adet-p-HBV00000KNOH5?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail
poyrazvearya Sadomazo860 annemde almış ama penye üst kısmı altı muşamba olur mu ki yastığı falan var onu mu diyorsunuz
BBuseY poyrazvearya evet ondan aldım canım arkadaşımda kullanıyor kullanışlı pislenirse de makinede yıkanabiliyor
2baby1moms poyrazvearya bende bunlardan kullanıyorum kirlendiği gibi makinaya at kullanışlı nereye kadar tek kullanımlık alabilirsiniz
poyrazvearya BBuseY kullan alttan şuan için 10 tane var bide dediğin gibi yıkanabilir var aslında kullan atı biyere gidince kullanmak mantıklı
BBuseY poyrazvearya evet mantıklı ama digeride mantıklı ne güzel katlanıyor tam çantaya sığmalık katlanınca boyutuda ideal.
BBuseY poyrazvearya yanında alt açma bakım çantasını da aldınız mı ben ikisini takım aldım HAMUR diye bir markanın TRENdYOLDa
Nurcanyks poyrazvearya çok saçma sakın almayın gereksiz ben sakalli ipten lif yaptım onu kullaniyorum çok yumuşak ben bir kere başta kullandim bebegime oda hediye gelmişti filenin yanında