Ahsenmom milamomm Evet, ben ayırdım Renkli ve beyazlar olarak ayri yıkadım Battaniye Kundak ve müslinleri ayrı yıkadım Ağız bezlerini kaynattim önce sonra yıkadım müslinlerle birlikte
Deletedmom_110 milamomm ayırmadım hâlâ da ayırmadan yıkıyorum zaten düşük devirde yıkandığı için renkleri geçmez
Derya milamomm ben ayırıyorum çünkü koyu renklileri rengini veriyor , ve nedense öyle daha temiz olduğunu düşünüyorum 🌸
berceste5155 milamomm ilk yıkamada kırmızı olan kıyafetleri ayırdım her ihtimale karşı diğerleri hep açık renkliydi zaten birlikte yıkadım
izobellaaa-_- Evet beyazlar ile renklileri hatta gri siyahları falan da 15 dakikaya atıyorum şuanlık sadece bebek sabunu ile yıkadım
_ozlmm milamomm ben 4 e bölüp yıkadım koyu renkliler beyazlar mavi renkler ve sarı turuncu renkler olarak ayırdım 😂 burda çok okudum çünkü renk verip diğer kıyafetlerin de bozulduğunu o yüzden tırstım ve her renk ayırdım 😂
bebekveannesiii milamomm renkliler ve beyazları bir yıkadım siyahları ayrı yıkadım hâlâ da öyle yaparım
Minigim38 Ben beyazları ayırmıştım. Renklilerin arasına 1 2 tane beyaz karışmış ama hiçbisey olmamıştı 2. Postayı yıkarken hiç ayrım yapmadım