Bayanbt Merhaba hanımlar , 36+0 dayım bir haftadır mukuslu yoğun akıntılar geliyor . Sizde de oluyor mu doğumun yaklaştığı belirtisi mi , nişanda illa kahverengi kırmızı leke olmalı diye biliyorum
Ahsenmom Bayanbt Bende de beyaz yoğun kıvamlı gelmişti nişan değilmiş Beyaz akıntı sonra sarıya döndü enfeksiyon olmuşum ilaç kullandım. 39 oldum ne gelen var ne giden nişan bile gelmedi
Bybrs Bayanbt 36 haftalık bugün girdik nişanım geldi şuan hastanede yatıyorum gece 5 de geldim duruma göre öğle sonrası sezeryan olcam
EmineDefneGokce Bayanbt benden çok çok gelirdi hep nişan mı derdim ama benim nişanım 40. Haftada parlak kırmızı geldi adet sancım oldu . Saatler sonra da doğum oldu
Bayanbt Ahsenmom geçmiş olsun. İnşallah hayırlı bir vakitte gelir , bol bol yürüyüş yapmaya çalışın hurma yiyin
Ahsenmom Bayanbt Valla canım ne yürüyüşler ne hurmalar ne platesler. Yapmadığım hiç birşey kalmadı sıfır açılma kanala bile yerleşmedi 🤷 hayırlısı nasip zorladım ama olmadı İnşallah cümlemizi ki hayırlı vakitte sağlıkla sihhatle gelsin
Ahsenmom Bybrs Hemen açıklık mı oldu nişandan sonra? Geçmiş olsun sağ salim kucağıniza alın inşallah Nişan gelip doğum iki üç hafta sonra olanda duydum da
Bybrs Ahsenmom riskli gebelik benim bugün kontrol olup 37 de alacaklardı şansıma ağrı nişan geldi aciklik yok ama suyum da geliyor bir yandan da ALLAH RAZI OLSUN hepimizin evlatlarını sağ salim versin ALLAH ım
Bayanbt EmineDefneGokce doğuma hazırlanıyor vücûd sanırım ☺️ Erkek miydi bebeğiniz , benim aslında sorma nedenim ilk evladım 38+0 da doğdu , acaba bu da mı öyle olur her çocuk farklı sonuçta
Bayanbt EmineDefneGokce herkesin vücudu, bebeğinin gelişimi farklı tabi ama bence kızlar 40 I dolduruyor halbuki eksik etek derler halk içinde tam tersi , geç döllenme olduğu için ancak büyüyorlar bekliyorlar