Ebruerim26 Merhaba arkadaşlar bu göbek düşmesi nasıl oluyor yorumlarda hep okuyorum 35+2 haftalık hamileyim benimde düşer mi
2gebe Ebruerim26 karnınız normalde göğüslerinize çok yakın olur oturunca falan rahat edemezken düştüğünde karnınız çok rahat nefes alırsınız göğüsünüzün altı boş kalır bebek yere daha yakın gibi durur deyim anlatabildiğim kadar ile
findiklibadem Ebruerim26 ben 34. Haftamdayım benim karnım düştü gözle görülür farkediliyor daha çok erken geldi bana doktora sorucam
Ahsenmom Ebruerim26 34. Haftada bariz belli bir şekilde düştü benim, baskım falan azaldı. Ama 39 oldum gelen giden yok
Ebruerim26 Düşünce doğum 2gebe düsünce doğum başladımı anlamına geliyor ☺️ yani bizlil birşey değil değil mi düşmesi
2gebe Ebruerim26 kiminin göbek düşmesi ile başlar canım benim ilk gebeliğim öyle oldu bir hafta içinde düştü göbek o haftada doğum yaptım zaten. Şuanda mesela göbeğim düştü 32 haftalık falanken çok şükür daha doğurmadım şuan regla göre 36+4 ultrasona göre 34🤷♀️😂🤔
Serap-Yigit Gebe eğitiminde ebe karın düşmesi olur demişti. 4 parmak kadar akciğer üzerinden aşağı inermiş. İlk oğlumda yengemin annesi karnın düştü yakında doğurursun dedi doğurdum da 😂 ama ben anlamamıştım düştüğünü