Mucizebeklerkennn Kızlar hafif bir Sehpa taşıyordum göbeğimi hesap edemedim ve sehpanın bir köşesi karnıma geldi acır gibi oldu şimdi de bastirdigimda hafif acıyor. Bebeğime bir zararı olmuş mudur? İçim içimi yiyor. Hareketleri iyi şuan herhangi bir leke vs olmadi
nonparisienne Mucizebeklerkennn 7 katman + aminyon sıvısı içinde bebeğiniz, hafif bir darbeden bir şey olacağını sanmam. Benim de yanımda oturan kucaktaki bebek alt karnımı tekmelemişti ama hafif darbeydi usg’de bi sorun çıkmadı
Merve201119 Mucizebeklerkennn kız ben 32.ci haftamda oğluma hamileyken yüz üstü bir düşmüştüm yolda sanki biri arkamdan ittirdi gibi düz yolda düştüm disim kırıldı dudağım patladı karnımın üzerine direk hicbirsey olmadı şükür oğlum 3yasinda sadece kırık disim arada zonklar okadar olan disime oldu☺️birsey olmaz merak etme
Mucizebeklerkennn nonparisienne hareketleri şuan için iyi ama anne yüreği yöne de bı tedirgin oldum Zaten yarın kontrolümüz var mı inşallah bişey yoktur
Neriman59 Ben ilk oğlumda belediyede kimse yer vermeyince ayakta gidiyodum anı fren yapınca şoför demire vurdum karnımı ama hiç bir sıkıntı çıkmamıştı karnım agrimisti baya doktora gittiğimde herşey yolundaydı
Mucizebeklerkennn Neriman59 inşallah bneim de çıkmaz vurduğun köşe sadece biraz acıyor onun haricinde bişey yok çok sukur
Mucizebeklerkennn Merve201119 ayy cok kötü bir daha olmasın inşallah. 😑 Rabbim koruyor demek ki içime su serptiniz teşekkürler