tazecikannee Ben şuan tam 11+0 haftalık oldum acaba bu haftalarda hisseden oldu mu yada oluyor mu ben hissetmek için dört gözle bekliyorum
Edabykl tazecikannee çok aşırı erken daha kac gramdir ki hic bir hareketi hissedilmez anca 20.haftadan sonra hissedersiniz ikinci gebelikte biraz daha erken hissedilebiliyor 16.haftalardan sonra
Balimbebek44 tazecikannee benim 2. Gebeliğim 14+4 sanki böyle karnimda yüzer gibi hissediyorum. 2. Gebelikler daha erken hissediliyo
Deletedmom_8 tazecikannee daha gücü yerinde değil ki. 24. Haftaya kadar zamanı var. İlk etapta zaten tekme falan da hissedilmiyor. Sadece kayma gibi minik hareketler
Melismelo Daha cok erken 7gram bebişi hisetmek imkansız onun canı ne daha, sabır cnm ben 18de cok hafif hisetmişdim 20de tekmeleri başlamışdı
Deletedmom_12 Cokk erken canim 11 haftaligi hissetmen icin Bagirsak harekrlerini ve gaz hareketlerini bebej zannedebilirsin bu haftalarda Ama 16dan sonra genellikle his ediliyor Ilk gebeliginse 24 e kdar his etmemen cok normal
Lavanta27 tazecikannee yok canım çok erken daha.En tez 15 16 17 haftalarda hiss edilir.Bende senin gibi dört gözle bekliyordum.İnşallah sabr et gelecek o günler☺🐥