Kbramhmt 4 Ekim e randevu aldim ozaman nasip olursa insalllah 5+3 olcak nasil goruncek acaba kese yada kalp duyar miyiz merak ediyorum sizlerin nasil gecti 5 haftalik muaneniz ve ultrason fotolariniz
2929fdmkrkc19 Kbramhmt kese oluşmuştu ve kalp atışını duymuştum canım ama doktorun sana söyler erken dıye
Anneadaylari34 Kbramhmt bende ilk defa 5+3 de gittim kese ve bebek gözükmüyor kalp atışı yoktu..folik asite baslamalisin direk bence hayırlı olsun
Melismelo Bebeği göremeye bilirsiniz daha cok kücük görsenizde kalp atışını duyamazsın belki cnm yani bunlara hazırlıklı olarak git göremeyince korkma diye yani gayet normal ☺️
Kbramhmt Melismelo evet evet dogru kızımda kese bile olmamisti cok beklemistim yine aynisi oldu erken ogrenmek cok zor yillar gecsede yinede hepsi ayri bi heyecan umut
Deletedmom_12 Cok erken olabilir O haftalar bence 7 yi bekle net olsun kalp atisida duyarsin kesenide gorursun
Kbramhmt Anneadaylari34 folik asit iki aydir kullanıyorum bende ileri tarihe randevu almaya çalışıyorum ama düşmüyor umarim yakalarim