Beyzacan Teyzoşları benim yavrumun cinsiyeti belli oldu 🤩 Daha önce tahminler olmuştu. Son tahminleri alıyim yarın cinsiyet partisi yapıcam burdada size açıklarım 😍 sizce cinsiyetimiz ne 🙈
Beyzacan Aloneanqel Ozlemiskndr Meltem99- linaaryaa kahvesever__ girl_boy_annesi Meryem_K Amineberra Arzu_uu Serpillllllll Aydameyni Merinosunannesii Ebrarabla_06 Minibebe Erkek diyenler bildi 🙈💙 Çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz teyzoşları teşekkür ederiz 😍 darısı öğrenmeyi bekleyen diğer annelerin başına 🌸💙
Minibebe Beyzacan ben kiz demiştim 🤭🤭Hayırlısıyla Kucağına Al Canim Benimde 2 gün önce Öğrendim Bizimde cinsiyetimiz Erkek 💙
Beyzacan Serpillllllll bekleyene kadar çatladım ben seni çok iyi anlıyorum 😂😂🙈 inşallah rabbim önce sağlıklısını sonrada gönlünden geçeni verir 🤲🏻
Aloneanqel Meed aslında çok anlamam ama görünüyorsa söylüyorum. Benim oğlumun ki de bayağı görünüyordu. Herkes kordon dedi ben organı dedim. Bilmiştim 🙂💕😊
Beyzacan Meed bana ilk tahmin yapan @Zey-neppp hanımdı. O biliyo cidden çoğunlukla doğru çıkıyo zaten 😍😍