Gizemkly minikerdeminannesi ben Dah ilk hamileliğimi 31 imde yaşıyorum 2 hafta önce taş düşürdüm hiç ağrı kesici almadan kıvrana kıvrana düşürdüm ama dayandım kaç yaşında olursan ol bu tip şeyler dışında başka hiç bişey yaşamıyorum çok şükür
Bebekdelisi Meryemcii ilk sorun olmuyor cnm bence ılerı yaşta eger ⅔ ıse eskı seseyan yer ıncelıyor şeker tansıyon vs hanı bence belkı bünyesel olabılır ama bence zor hele gerıde bebek cocuk var ıse daha zor
Meryemcii Bebekdelisi haklisun ilk olduğu icin belkide umarim boylede devam eder doguma kadar Allah herkese rahat ve cok kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin.
Rubycikolatam minikerdeminannesi 33 yasindayim 4.hamileligim cidden digerleri gibi degil epey zorlaniyorum ozellikler merdiven inip cikarken belki pespese oldugu icin bedenim yoruldu artık yaşla alakalimi bilmiyorum
Aselmeva_ minikerdeminannesi Bende zaten vardı canım gebelik sekeri drgildi en çok son zamanlarda şık acıkıyorum ve yiyemiyorum bebek büyüdükçe önceki yiyebildigim ölçüleri azalttım hiç insülin almadım oyuzden yememeye dikkat ediyorum..gebelik sekeri sadece testle belli oluyor
Seda35 minikerdeminannesi ilk hamileliğim de 22 yasindaydim suan 29 yasindayim 30 yasima giricem bencede yas geçtikçe zorlasiyor 22 yasinda sanki hamile degilmisim 😁