farahinannesi Kızlar 40 hafta dolmuştu. Ne açılmam ne sancım varmış. Beneğin suyu azaldığı için yatış yaptılar. Suni veriyorlar. Çok korkuyorum. Dua edin
Ahsenmom farahinannesi Buraya da bilgilendirme yapar mısın? Benimde sıfır açılma pazartesi suni ile denicekler önce. Süreç nasıl ilerledi bizi de bilgilendir lütfen 🌸 sağ salim kucağına alırsın inşallah hiç korkma
fatmaa37demi5 farahinannesi Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde 39 haftalık olduk. 40 da gelmezse bizde suni sancı denicez
eslemesila farahinannesi Allah kimseyi o kapıda saatlerce bırakmasın sizinde inşallah en kısa zamanda kucağınıza alirsiniz
aise_meryem Bende ayni durumdayim her gittiğimde doktoe cok iyi yerleşmiş kafasi kanalda diyor baska ne açılma nede sanci var 40.1 im
Ahsenmom aise_meryem 39 bebeğimin suyu azalmış cumartesi kontrole çağırdı belki cumartesiye belki pazartesi alacak beni, riske atmamak icin Kanala bile yerleşmemis benimki sadece baş aşağı duruyor
Maviii rabbim yardımcınız olsun tek avazda kurtulun suni sancı verildikçe oturup kalkın yürüyün pilates topu temin edin, bacak açma kapama bi nevi spor yapın gerçekten çok hızlı ilerliyor açılmanız
Burcak92 Maviii 40+5 oldum bugün pzt günü 3 cm açıklığım vardı ve bebek kanalda ancak hala sancım yok eğer sancım gelmezse pzt günü yatışım olacak suni sancı verilecek bana da. Kimisi suni sancıda çömelip ıkınmış işe yaramış ancak kimisi ıkındığında yırtık oluşmuş. Suni sancı verildiğinde hareket edin yürüyün diyorlar ama açıklık olsun diye tam olarak ne yapmak lazım ??😢🥺
Burcak92 Maviii pilates topunda hareketlerimi yapıp duruyorum hatta dün 2 saat bugün 1 saat yaptım neredeyse işe yarıyor mudur bilmiyorum 😞😞 hastanede de bulurum inş yoksa kendi topumu mu götürmeliyim bilmiyorum 😞😞
2koftemom Burcak92 hayır cnm çömelip niye ikiniyosun sandalyeye oturur gibi hareket var o iyi dizini kır kalk
Maviii Burcak92 götürün götürün işe yaramaz olur mu kalça oynatmada işe yarıyor artık hastanelerde var ..