Eceaysegul Esenyurt ta oturuyorum doktor yakın olsun istiyorum tüp mideli olduğum için deneyimli olsun memnun olduğunuz var mı
DuyguAytan34 Eceaysegul esencanı asla önermem dogru düzgün bakmıyolar bide yetmezmiş gibi her ay muane ücreti yükseltiyolar ben ilk orda başlamıştım en fazla 5 dakika bakıp gönderiyolar en iyisi yeni hayat ertugrul bey
Eceaysegul DuyguAytan34 evet Ertuğrul beyi bende duydum onu dusunuyorum aslında çokta yakın onun ücreti ne kadar biliyor musunuz ben Anadolu Özcan beye gittim ilk çok hızlı baktı hiç memnun kalmadım çok hastası var
tazecikannee DuyguAytan34 bende oraya gidiodum vazgeçtim her ay zam mı olur anlamadım sinir oldum insanı enayi yerine koyuyorlar Ahmet Hoca ya gidiodum çok memnunum ama fiyatlar arttığı için bıraktım
Sellmaseellma Eceaysegul özcan beye bende gidiyordum ilkte iyiydi sonradan davranışları değişti konuşma şekli değişti artık gitmiyorum doktor bakıyorum
Dilara_5 Yeni hayat tip merkezi Dr. Meral solak vatansever inanılmaz iyi bir Dr kızımı da orda doğurdum allahin izniyle haftaya da oğlumu alicam kucağıma 🙏
Naz0123 Dilara_5 o hastane hemen hemen evimin dibinde ama bı turlu ısınamadım oraya . Bı kere bana yanlış terhis koymuştu öyle gitmem yani .
Yarenay Dilara_5 cinsiyetiniz kaçıncı haftada söyledi ben Ertuğrul beye gidiyorum arada da devlete gidiyorum 24 haftalık oldum hala cinsiyet bilmiyorum o iyi anliyosa ona gidiyim
Semaaaa1 Naz0123 bende aynı hastanede rehat beye gidiyorum😊 hastaneden çok emin olamasamda doktorumdan çok memnunum sırf orda olduğu için oraya gıdıyorum😅
Dilara_5 Naz0123 hastahane ile ilgili çok yorum yapamam ben avcılarda oturuyorum meral hanım için oraya gidiyorum sadece . Ama sezeryan olduğumda gayet ilgili idi hemşireler vs. Sadece çocuk Dr undan hoşlanmadım kızımı avcılarda başka bir Dr a goturuyordm.