Pijamaskeliler minik_koala_ve_annesi ayy bende yicem smdi demir hapı içtim onu bekliom 9da yicem benimde detaylida dun gelişimi 1 2 hafta geri çıktı az kilo aliomus hemde bole yapardım kahvaltımı bana yaramış hersye ben kilo alıyorum paso 🙄 suyu da az dedi havuc suyuna başladım afiyet şifa olsun yarasın bebise benimde erkek bebiş dün göstermedi kendini pozisyon vermedi goremedim organları norml çıktı 😊🌸💙
minik_koala_ve_annesi Pijamaskeliler saglikli olsunda kuzum gerisi inanki onemli degil bulgur princ pilavi tuket ben erken dogum korkusu yuzunden kilo aldirmaya calsiyorum bizimkide erkek 😇
ardenmoms minik_koala_ve_annesi 7 aylık şu an 2 Aydır bu şekilde geçiyor sonra yine tekrarlıyor doktor kesinlikle öpmeyin öptürmeyin demişti valla herkes çok dikkat etsin kimse bebitosunu öptürmesin :(
minik_koala_ve_annesi ardenmoms gul olabilir mi canisi ek gidaya gectiyseniz birsey mi alerji yapiyor acaba
ardenmoms minik_koala_ve_annesi yok canım gül değil ek gıdaya başlamadan önce de böyleydi diş çıkarma döneminde olduğu için zaten salyası var demişti doktor bide kendi salyanızı bulaştırmayın çocuğun yanağına demişti kafjskakdkdjj
Pijamaskeliler minik_koala_ve_annesi banada şuan erken doğum söz konusu değil ama takip etcez dedi daha minnak zaten Allah korusun bende yiyecem daha fazla şeyler ama inşallah yarar bi bana yarıyor ben 10 kilo almışım şimdiden harekette yasak hep yatıyorum 😄
minik_koala_ve_annesi ardenmoms hahahahah senin minnos baya baya korunakli open alasilir valla bebenin suratindan 😅😅😅mustelanin roll on gibi kirmizi ciltli bebeklere ozel kremi var onu denedin mi canisi
ardenmoms minik_koala_ve_annesi denedim kuzum denedim yüzünün her yerini sarmıyor sadece yuvarlak bi noktada yanağında çok garip 🥹
Maden minik_koala_ve_annesi afiyet olsunn🤗 şöyle bir tabakla bende doysam keşke. Yiyorum da yiyorum doymak bilmiyorum sonra akşama kadar mide ağrısı çekiyorum şişkinlik hergun diyorum kendime az yicem kahvaltıda yine kaçırıyorum fazla ☹️
minik_koala_ve_annesi Maden tesekkur ederim canim beraber olsun bebisler artik somuruyor bizi resmen kahvaltiyi yaparken aksam yemegini dusunuyorum oglen ki yiyecegim ara ogunu dusunuyorum😅😅😅 bu dongu boyle gidecek herhalde kendimi kucuk bir fil🐘 yavrusu hissediyorum
Pijamaskeliler minik_koala_ve_annesi 20+2 olcakti ilk defa geri kalmış bu sefer 1 2 hafta geri dedi zatne baştan ben sorunlu gidio bisiler çıkıyor 2 hafta iyisek 3.hafta bisiler cikiverio 16.hftada rahîm ağzı gevşedi dikiş atıldı yatarak geçiyor günler suyu da dün az dedi bana devreder doktorun bana dedi artık takip yapcam dedi rahîm ağzı kapanmış sukurr ama şu olayı gicik havuc suyu ic dediler burda başladım
Maden minik_koala_ve_annesi aynen evet 35 haftalık oldum bir haftadır böyleyim nerdeyse bu kadar aç degildim şimdi zor doyuyorum ben sağlam yediğim için sabah ara öğünde olmuyor maalesef istiyorum ki az ve sık yiyp ara ogunlu ama o da zor oluyor bence hamileler icin
minik_koala_ve_annesi Maden aynen canim ara ogun yok gibi bisey oluyor bende allahtan esim 5 de geliyor bende 33+5 deyim
Eceninanne ardenmoms egzema olabilirmi benim kızımda böyle tekrarlıyor sürekli tam gitti diyrm yüzü kızarıyor ensesi göğsü bu aralar kaşınıyor da ya dr egzema dedi su değdiği gibi kizariyor. Krem kullandık ama geçirmiyor tam geçici olarak gidiyor sadece bakalim napicaz
ardenmoms Eceninanne evet şimdi öğrendik bizde doktor egzama gibi dedi Farklı bi krem yazdı ama 1yaşa kadar normalmiş kalıcı değilmiş
Eceninanne ardenmoms yaa belki bizde de geçer inşallah öyle umuyorum. Ama bizimki 13 aylik oldu bakalim.