Melinya Kızlar şu poposunda tavşan kuyruğu olan bebek tulumu takımlardan kullanan oldu mu, nası yatırdınız onu giydirince. Yoksa sadece foto çekimi ve hatıra için mi. Almayı düşünüyorum isimli takım yaptırmadım bi içimde kaldı sanki…
bir_pasa_annesi Melinya valla daha kullanma nasip olmadı @boymomyz teyzemiz sağolsun aldi ama doğuma daha 40 gün var bakalım
Derya_gumus Melinya ben 1 hafta once yaptirdim instagramda mucizeminikler sayfasindan çok kaliteli yuzde yuz pamuk çok memnun kaldim ama bebisimin giymesine daha cok var tavsanli popo kismindaki ponpon cikarilip takilabiliyor o yuzden fotograf cekiminde takip sonra bebegin rahatca uzanmasi icin cikarabiliyorsun
boymomyz Melinya canım ben arkadaşıma aldım zaten yazmış burda . 150 ye yaptırdım insta.bebe.giyim 10 tl de eft için sanırım . İlk ürünü söyledim sıraya aldı sıram gelince ürünün modeli böyle olacak onaylıyor musunuz ddi evet dedim ücreti attım 2 gün sonra yapılmış şeklini attı . Arkadaşıma kargo numarasıda gitti ama fotoda güzel duruyor 1-2 güne bizim ürün gelir .
Hatice123beril Merhaba ben trendyoldan yastık tulum şapka eldiven yaptırdım harika geldi çok güzel Kalitesi falan 200 tl ye yaptırdım