poyrazvearya Kızlar daha 17 haftalığız ama geceleri deliksiz asla uyuyamıyorum gece 2 de alarm kurmuş gibi kalkıyorum bi tuhaf hissediyorum fiziksel olarak ağrım yok ama bir ağırlık var çok erken değil mi bunlar için 👼🏻🥺
srnglcskn poyrazvearya bende öyleyim 22+5 deliksiz uyuduğum geceyi hatırlamıyorum kaçta yatarsam yatayım hep uyanıyorum 2 3 defa 🫠
Patricia poyrazvearya aaaa hoş geldim hamilelik 😂😂 daha dur bu günlerine dua et canım. Tekme atmaya başlayınca asla uyutmayacak seni 😂
_almirasmom poyrazvearya bende hep uyanıyorum guguk kuşları gıbı on kere kalkıyorum resmen hayır neden uyandımıda bilmiyorum 😂
15ysr11 poyrazvearya Gayet normal bende uyanırdım hep şuan 27+1 olduk şimdi de deliksiz uyuyamıyorum tekmeleriyle uyandırıyor şimdide 🤭😊
Merveofs Ben ilk ve son trimester hep aynı şeyler yaşadım sadece ikinci trimesterde biraz rahattım canım
Momy_eyyuptalha poyrazvearya bildiğim kadarıyla 2 trimester rahat geçiyor son trimester zor geçiyor ya 🤦🏻♀️
biokadin poyrazvearya çok normal canını sıkma cnm bebek haraket edeceği için kendine yer açıyor ve haliyle sen 100 Gr de olsa bu hallere düşüyorsun
gbdl2023 poyrazvearya 15+5 im en az 3 kere WC icin kalkıyorum deliksiz uykum en fazla 3 saat uyandım mi da uyuyamıyorum zaten durumlar aynı yani 🙈🫠