Selam kızlar tam 9 aydır burdayım. Yaklaşık 17. Haftamda gebelik şekerim çıktı ve kalan sürecimi diyetisyen eşliğinde geçirdim. Ara ara kaçamaklarım oldu ne yazık ki ve anında bebeğe yansıdı kaçamaklarım. 33. Haftamız bittiğinde rutin kontrollerimden birine gittiğimde kasık ağrılarımdan dolayı doktorum hem tahlillerimi tekrar istedi hemde nolur nolmaz birde Nst bakalım aklımız kalmasın dedi. Nitekim 5 dk bir vuran en pik sancılar çıktı hemen yatışım yapıldı ve kasılmaları önlemek için tedavi uygulandı tam 3 günün sonunda kasılmalarım azaldı ve taburcu oldum. Tekrar 34 ümüz bitip yine randevu günümüze bir gün kala çok düzenli sancılarla gece hastaneye yatışım yapıldı.. ve o noktada kızım doğum kanalına doğru dönmüştü.. gene 3 gün boyu kontrol altında yattım hastanede ve taburcu olurken ciğer geliştirici iğnemizi 2 doz olmak üzere 24 saatte bir vurulduk. şimdi 38+2 yiz bu süreçte ilk 2 hafta boyunca mümkün mertebe yattım neyse ki annem burda yaşıyor o herşeyimi yaptı sağolsun..
Yarın sezeryana giriyoruz..dün ki kontrolümzde tansiyonum yüksek çıktı ve daha fazla riske atmak istemedim doktorumla ortak kararımız 🙏🏻
Çok heyecanlıyım korkuyorum dualarınızı bekliyorum Allah herkese hayırlısıyla vaktinde sağlıkla evlandına kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻