cigdem4154 Kızlar elektrikli göğüs pompası almam lazım acil hangisini önerirsiniz philips avent kullanıyordum fakat bozuldu kiwinin var trendyolda onu düşündüm ama arada kaldım malum fiyatlar fazla yüksek uygun olsun diye bakıyorum
Aloneanqel cigdem4154 wee kullandım canım ilk bebeğimde. Şimdi aynı pompayı ikinci bebeğimde kullanacağım hayırlısıyla inşallah 🙏🏻
myangelson cigdem4154 weewell aldım acil erken doğum yaptığım için çiftli elektrikli baya kuvvetli geldi bana çekişi falan 3 kademesi var 3. De kullanamadim bile. 2 kere deneyimledim iyi geldi fazla sesi de yok masaj modu da varmış ayrıca
Dugmeninaaannesiii cigdem4154 lansinoh un teklisini aldım gayet güzel sanıyo ve uçları yara olmasına rağmen acıtmıyor 4 kademesi var istediğin gibi düşürüp yükseltebiliyosun. Temizliği falan da kolay hem süt sağma makinası Hemde biberon olabiliyor tavsiye ederim.
ikizannesi17 cigdem4154 lansinoh almıştım ikizlerimde yine onu kullanmayi planlıyorum gayet sağlam ve uzun ömürlü acente göre daha uygun ☺️