Elifmstf Merveebuluttt sürekli cihazlara bağlıydi kendi başına nefes alamiyodu. Bazen cikartiyolardi akşamına geri taktıkları oluyodu. Yani zor zamanlardan geçti yaklaşık 1 ay kadar bu şekilde sürdü. Sonra çıkardılar. Hastaneden çıktığında 1600grdi ve mamalarla fln o kadar çabuk toparlandi ki.. siz hiç moralinizi bozmayın rabbim ömür verdikten sonra yaşatacak olduktan sonra ne durumda olursa olsun ordan çıkarıyor. Allah’ın izniyle bebisiniz de çıkar ordan dua edin bol bol 😇
Centrum minikkurabiyelerinannesi çok sevindim adınıza inşallah hepimiz tüm bu zorlu süreçleri yaşayan anneler o mutlu günü görür
Ebbruc Merveebuluttt bende 15 Ekimde 26 haftalık doğum yaptım ama bebeğim 800 gram ölçülmüşken 600 gram doğdu. Şuan küvözde. Bebeğiniz nasıl şuan ?
Ulkr__ Merveebuluttt canım ben 28haftalik 1kilo 200gram doğum yaptim. 2ay 23 gün küvezde kaldı şimdi 5 yaşında. Allah büyüktür umudunu asla kaybetme ❤️
Ulkr__ Merveebuluttt canım ben azərbaycanlıyım entube sorununun bizim dilde karşılığını bilmediğim için yardımcı olamiycam kusura bakma😕
Merveebuluttt Asliormanci stabil canım bişey demiyorlar entübe olduğu için ağır bi enfeksiyon geçirdi
Ebbruc Uneremine 1 kere kalbi durmuş ama 1 dakika içinde geri dönmüş, kan verilmiş bikaç kere falan. Bilmiyorum cumadan cumaya ancak görebiliyorum zaten. İnşallah iyi olacak 🙏🏻 sizin bebekleriniz nasıl? Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Uneremine Ebbruc Rabbim sifa versin 🤲 bende haftada bi kez görebiliyorum. Bi bebegim iyi ama biri sıkıntılı kanamalari oluyor sürekli. Aminn