Ellia Güzel anneler 23 haftalığım önceden yoktu ama şimdi üst sırt agrısı oluyor yatamıyorum Bile bu durumu yasayan var mı özellikle akşam ve gece artan agrılar ?
Babydila Bu bende de var burada bekliyim bende çok üşümede oluyor titreme de neden aca umarım bilen çıkar
Ellia Babydilaüşğme için Demir ve ya kan ilacı kullanıyor musun canım doktorum bana test yaptı bende Demir eksikliği olduğu icin ve dediğine göre 4 . Aydan itibaren Demir takviyesi almak iyi olur .
Babydila Ellia gebelikden önce yaşadığım çok düşük bi demir eksikliğim vardı ilaç kullandım geçti şuan hemen tekrarlarmı bilemedim
Adenin1annesi Ellia ay evet aynen öyle sanki bıçak sapliyolar sırtıma ne tarafa dönsem geçmiyor zor geçiyor
Ellia Babydila söyle doktoruna istersen kan testi ver çünkü vücudumuzdaki bütün vitaminler bebişlere gidiyor bizde böyle takviye yapmak zorundayız 😕
Babydila Ellia başlığını görünce hemen kaydolup yanıtlamak istedim sadece okurdum 🫣 haftaya randevum var giidnce mutlaka söylieyeceğim 🫶
Ellia Babydila rabbim güzel sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿
Ellia Nsdpg valla çok iyi oluyor bizim gruptan bahset böyle böyle dersin onlar gelemiyorlar acaba neden oluyordur dersin 😂😂😂