00anneyim00 Yaklaşık 10 kere kullandım çok korkuyorum yarık dudak ve damak olabilir diye okudum internette
Mehtapca06 00anneyim00 benim rose hastalığım var strese dayalı doktor hamileliğim esnasında kortizon iceren kremleri iptal etti
00anneyim00 Deletedmom_8 başlarda bilmiyordum sonrasında da cildim çok kötü olduğu için aralıklı kullandım
Deletedmom_8 00anneyim00 keşke öğrendikten sonra kullanmasaydınız. Bile bile lades gibi olmus sizinki. Doktorunuza söyleyin mutlaka. Riskli gebelik takip eder. İnşallah bir problem olmaz.
siriniko2511 Endişelenmeyin lütfen. Yine doktorunuza danışın inşallah bir sorun olmaz. Ben de gebeliğimde egzamamdan dolayı bazen kullanmak zorunda kaldım doktorum bir sıkıntı olmaz dedi. Bundan sonra dikkat edersiniz
Deletedmom_8 00anneyim00 Allah’a emanet canım. Daha yeni yeni oluşmaya başlıyor bebek. Allah’ın izniyle bişey olmaz. Gönlünüzü ferah tutun. Ama doktorunuza mutlaka söyleyin ki ona göre gereken kontroller yapılsın.
00anneyim00 Deletedmom_8 Deletedmom_8 çok şükür birşey yok çocukta kalp atışlarını da duyduk doktorum da minimum haftada bir kullan birşey olmaz dedi teşekkür ederim hepinizden 🙏🏻