Ceylincim Kızlar selam yeniyim🥲 Kimyasal geçirdim, çok yeni 27 ağustosta ne zaman hamile kala bilirim? Kala bilirmiyim 🤔 yaşayanlar?
Pamukkizim Ceylincim benim kız kardeşim yaşadı aynı ayda da hamile kaldı yani adet olmayı bekliyordu ama olmadı
NAABERRRRR1 Ceylincim Ocak sonları hamile olduğumu öğrendim. Şubat başı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Doktorum için temiz bir hafta folik asit kullan tekrar gel dedi. Gittiğimde yumurtalıkların gayet iyi hemen deneyebilirsiniz dedi. Ama 1 ay bekledim kilo vermek için. Sonra 3 ay toplamda 4 ay sonra hamile kaldım.
HeyMommy Ceylincim Kasım ayında kürtaj oldum. Ondan iki adet sonrası pozitifi gördüm kimyasal oldu. Kimyasal kanamasından sonra hiç adet olmadan sürpriz bi şeklinde oğlumu öğrendim. Şuan 27+4 günlüğüz ☺️
menessare Bence korunma ben kimyasaldan sonra iki ay korundum bir buçuk yıl olucak nerdeyse hala olmadı :(
NAABERRRRR1 Ceylincim Yok doktorum demedi ama 157cm 69 kiloydum. Fıçıdan farkım yoktu. Çok aşırı kilo da çocuk yapmaya engel diye biliyorum
Sevgi18 Ceylincim Bir kere adet oldum diger ay oldum yalnız kimyasaldan sonra hemen saglıklı gebelik oluyor diye duydum