Buurcuu Gamzebzk06 zaten limon ye mandalina sık iç ılık süt iç içim dışım onlar oldu 😂bi işe yaramıyo ya sürekli yorganın altında yatıyorum terliym terle atarım diye yok geçmiyo🙄
Gamzebzk06 Buurcuu ben de bir türlü terleyemiyorum olmuyor kendi kendine gecicek galiba çok geçmiş olsun :)
Buurcuu Gmzeserm c vitamini alıyorum bol bol ıhlamuru gilan da içiyorum gece yatarken bakalım be zaman geçicek 🙄teşekkür ederim☺️
Gmzeserm Buurcuu umarım en kısa zamanda geçer çekilecek dert değil sanki😅ama bir yandan da ilgi daha fazla üstünüzde oluyor ya yeme de yanında yat 😂😂
Buurcuu ErkekAnnesi61 aynen ya burun tıkalı nefes alamıyorum gece nefes alamamktan öksürmekten uyuyamıyorum😔
Buurcuu Gmzeserm ya orası öyle tabi ilgi daha çok oluyo😂ama ilgi içinde valla hiç çekilcek dert değil ya geçsin gitsin artık🙄
Esmakiral Buurcuu bende yeni atlattım tavuk sulu çorba yapıp için bol limonlu karabiberli iyi geliyor 👍
Ela12 Buurcuu ay ne faydalı bi post açmışın 38 haftalığım dün boğazım acıyodu bugün ses gitti burun akıntısı başladı nefes alamıyorum resmen napıcaz yaa doğuma 15 gün var bebeğim gripli doğacak diye korkuyorum 🙄🙄