Hayalll Esrarslan ben 3 hfdalikken ogrendim cnm tek belirtim is yernde basimin donmesi ayaklarimin altindan yer kayiyor gbi olmasiydi erken gebelk testi yabdim ve silik ckmisdi kan verdm sonucu esim gidip aldi o soledi hamile oldgmu 🤗🤗
Esrarslan Hayalll ya ne güzel 👼 sende erken öğrenenlerdensin canım bende sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini 😍
Htccprz Ecesu Benim de buna benzer belirtilerdi inşallah hamilesinizdir☺ yine de çok odaklamayın bu işe çok heveslenmeyin dua edin sadece 🙂
Esrarslan Ecesu kesinlikle kendini dinleme allahım ne zaman uygun gördüyse ozaman sağlıklı bi şekilde göbişlerimizi doldursun inşallah 👼😍🙏
Ecesu Esrarslan amin canim en kisa zamanda sanada nasip etsin rabbim burda gizel haberlerimizi paylasiriz
asoplavix Ben erken belirti yaşamadım ya 🤷🏻♀️ adet olmam gereken hafta adet olmayıp böyle adet olacakmış gibi bir ağrı gelip gelip giderdi ondan şüphelendim 🤔
emineeeeee Ben adet günüm geçmeden 2 hafta önce öğrendim🙈 mide bulantısı baş dönmesi ve çok uykum olurdu kan tahlili yaptırdım öyle öğrendim beni görenler sen hamilesin diyorlardı bende umutlanmamak için inanmazdım ama çok şükürki doğru çıktı tahminler ☺️ Allahım isteyen herkese nasip etsin seninde gönlüne göre verir inşallah ♥️ 2.haftamda öğrendim :)
Esrarslan emineeeeee gerçekten mi ay çok heycanladım en erken öğrenen sizsiniz 😍 allahım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Senzeliha Esrarslan herkeste görülen bir belirti adet sancısı gelir gelir gider ama olmazsın oldun sanirsin ben böyle oldum hamle olduğumu böyle anladım 6 gun yaşadım bu şancı gel gitleri 6 günün sonunda hamile oldugumu ogrendim😍
Esrarslan Senzeliha 3 haftalarda başlıyor galiba bu belirtiler 😊 çok güzel inş o duyguyu bize de nasip eder allahım 🙏 😍
Muhtekin Esrarslan Iki haftalıkti öğrendiğimizde şimdi 34 haftalik hatta doktor varla yok arası demişti 💕💕
Esrarslan Muhtekin gerçekten mi hangi belirtiniz den şüphelendiniz acaba 😍 bide ilişkiden kaç gün geçmişti hatırlıyormusunuz 😊