Esrarslan Kızlar hamileliğinizi en erken hangi belirtilerden şüphelenerek kaçıncı haftada ögrendiniz yardımcı olurmusunuz 🙏😊
Nnzhktt Esrarslan sadece göğüs uçlarım da aşırı hassasiyet oldu benim rahat bi hafta vardi adetime 😊 ve ben hissediyodum hamile oldugumu 🤗
Fulyag Esrarslan ovülasyondan 3 gün sonra aşırı kasık ağrılarım vardı ve şişkinliğim olmuştu 27 yıllık hayatımda hiç bir zaman böyle olmamıştım o zaman hamile olabileceğimi düşündüm ve doğru çıktı 😊
Polikistikanne Esrarslan sanırım 3. Haftada başlıyor. Ben gece üşüyordum sabah ter içinde uyanıyordum. O an adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrılar oluyordu. Göğüslerim çok hassastı. öğrendiğimde 3+4tük :)
Bittersweet Esrarslan ben adetime 1 hafta kala şüphelenmeye başlarımdım. Kasıklarda tek tarafta batma hissi ve anı bas donmesi oluyordu bir de sık idrara çıkma adetine 1 gun kala da test yaptim zaten pozitif cikti😊
Nato Göğüs hassasiyeti ve bide sol kasigimda batma vardı ara sıra da bel ağrısı hic umudum yoktu adetimden 3 gün once test yapayim dedim silik cift cizgiyi gördüm kendi kendime bile inanamamıştım
Zelhazmc Benim belim normal adet zamanım agrımaz bu defa çok agrıyodu adetimden birgün önce idrar testinde silik çizgiyle ögrendim
Esrarslan Fulyag ya bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyonu yumurtlamayı gördüm iki gün sonra kasıkta agrılarım başladı işte bakalım bekliyorum bende Can’ım adete daha var sende öyle deyince heycanladım 🙏😊
weallwantlove Fulyag canım ovulasyondan kaç gün sonra tekrar ovulasyon testinde çift çizgi görmüştün ve hamile olduğunu anlamıştın?
Mahbuss Bizde bebek istiyoruz 😊 bende de şuan sadece göğüs ucu hassasiyeti var. İnşallah Allah aratmadan bebislerimizi verir 😊
Chnurgl Benim kasıklarım çok ağrıdı öyle anladım çok güzel bi duygu aslında rabbim herkese yaşatsın öğrendiğimde 4 haftalıktı
Esrarslan Bittersweet benim de yumurtlmadan sonra batmalar başladı ama bakalım inş güzel şeylerin habercisidir 🙏😍
Anneadayiii Esrarslan şüphe ile adetimden 8 gün önce yaptım negatif çıktı ama adetimin ilk günü hasta olmayınca test yaptım pozitif çıktı ki adetime iki gün kala sabah bulantı ve uyku beni mahvetti bundan süphelenmiştim sonra da kan testinde beta 1358 çıktı 🤗😍
Esrarslan Anneadayiii ya allahım inş bize de nasip eder Can’ım Benim daha var adetimi de bakalım heyecanla bekliyorum 😍