Arkadaşlar neden böyleyim anlamıyorum kendimi vücudumu cok fazla dinliyorum düzensiz adet olurum hamile hissediyorum (ki bu aralar cok fazla idrarda pozitif kanda negatifle yanıldım) hayatımda ilk defa 1 hafta erken adet oldum ki normalde geçilirken bu hafta olmadı gereken tarihten bile daha erken oldum. Az önce dış gebelikle ilgili yazı okudum ve suan dış gebelik geçirdiğimi düşünüyorum başıma ağrılar girdi doktora randevu aldım cuma gününe 😂 bilenler bilir eşimde kromozon sorunu var düşüklerim vs. Var tüp bebekte denemişliğim var. Ama napıcagımı bilmez bir haldeyim bi normal hamilelik deneyim diyorum ki deniyorum ama normalde 3 hamileliğimde de ilk denemede kalan biriydim şimdi kalamıyorum ne sorunum var diye kendimi yiyorum. Tüp bebek demiştim diyorum ama ona da umudum yok. Bugün çocuk sahibi olmak için ağlayıp birkaç saat sonra bosver olursa olur diyorum ama 10 dk sonra hemen kromozon sorunu olup bebeği olanları araştırıyorum. Neyse asıl sorun şuan dış gebelik geçirdiğimi düşünüyorum . Sizce psikolojik bir destek mi alsamm napsammm