Deletedmom_7 Nur87 Vücudunuzun sesini dinleyin zaten bir süre sonra sırtüstü yatmak çok zor oluyor Kendi isteğiniz dışında da sağa sola yatmaya başlıyorsunuz uyandığınızda sırt üstü uyanmışsınız Endişelenmeyin bir sorun olmuyor yani
Nur87 Deletedmom_7 inşallah inşallah çok sağolun herşey yolunda gider 4 yıl aradan sonra 4.tup bebekte olunca endişelendim 🤷🙏
Denizdnz123 Nur87 bebiş tekme atmadığı sürece sırt üstü yatıyorum kızlar normalde sağ yatarım ve yattığım gibi geri kalkarım ama bu dönemde çok zor sol tarafa yatınca midem bulanıyor yatamıyorum sizde de oluyor mu acaba böyle
Nur87 Denizdnz123 bende sürekli sağda yatıyorum 1 haftadır solda uyumaya çalışıyorum çok az bulantı oluyor gebeliktendir diye düşünüyordum 🤷
Karaca_annesi melsacim bebeği besleyen ana damar sağ tarafta olduğu için sola yatılır sağa yatınca damara baskı oluşur kan akışı yavaşlar sol tarafa yatın demesi bu sebepten (:
Nur87 Karaca_annesi coknguz l bu lgiler edindim teşekkür ederim alışacak uyumaya herşey yavrular icin🤗🙏😍
Emily37 Nur87 ilk gebeliğimde böyleydi.doğurdum rahatladım bunda da öyle olucak büyük ihtimal canım.dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte.Rabbim hepimizin evlatları sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ağrılar geçicek inşallah🥰🙏