Bahar0101 Hayırlı geceler 27 haftalık gebeyim sanırım Reflü var kaç gündür maf etti lütfen başına gelen yardımcı olabilir mi
Ozge806 Bahar0101 canım ben 25.haftadan beri çekiyorum. Rennie duo şurup kullanıyorum onsuz gezemiyorum. Doktor rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Eczaneden reçetesiz de alabiliyorsun
Dark Bahar0101 şurup alabilirsiniz, yemeği az az yiyin, çok baharatlı salçalı ve yağlı yemeyin. Yemeğe mutlaka hafif bir çorba ile başlayin. Yemekten sonra uzanmayin. Asitli meyveler yemeyin
Bahar0101 Ozge806 çok teşekkür ederim bende doktor gidecem sanrm boğazımdaki asit hissi geçmiyor bir türlü
Bahar0101 Dark çok teşekkür ederim cidden zormuş her sabah boğazımdaki asit hissi geçecek diyorum ama gecmiyor
Dark Bahar0101 rica ederim. Sabahları olan şey safradan dolayı oluyor mide boş olduğu için. Gözünüzü actiginiz gibi kraker atın ağzınıza
Selinsare Haftalardır aynı problemi yaşıyorum süt bana en büyük yardımcım oldu bu konuda nereye gidersem atıyorum çantama ufaklardan en azından günümü kurtarıyor 🙄