Tutim YagizAsyaMom bizim de şafak 100 önce senin gibi babasının asker yolunu bekledik simdi de oğlumuzu bekliyoruz 🙏🏼💙 tüm anneler sağlıkla sağlıgınızla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah 😊🙏🏼
Beram Bahar11mucize aynen o nasl oluyo 2 ve 7 cok alakasz rakamlar 1 gün için 😅 ultrasonda 2 ocak son görünüyo bence aralık sonu gibi hep kendimi adapte ettim nedense 🤷🏻♀️
Bahar11mucize mehtap28 herkese farklı bişey denmiş 😊 bakalım bebişler belirlicek ne zamn gelceklerini artık ama bende 31 aralık hissediyorum 😊
Beram YagizAsyaMom içimden hep aralık son haftalrı gecyo ama hayrlsı ne zmnsa o zmn olsn bende anlmadm 😅
Sedayznn YagizAsyaMom eheh Benim 89 kalmış çok şükür ama şu ara tek derdim Doğum iznine ayrılıp şu lanet yerden kurtulmak kına yakıcam 😀😀
Bebegimvebiz Bahar11mucize benimki erkek canım seninki bir hafta erken gelirse denk gelir herhalde 😂😂
Bebegimvebiz Bahar11mucize inşallah canım benim inşallah rabbim doğum sancısını onların çığlıklarıyla unutmayı nasip etsin 😍
ozlemkrts YagizAsyaMom kaldı 116 gün buraya göre sezeryan olacağı için 100 filan zaman çabuk geçti 6 aylık oldu bile anlamadım hiç bişey