Cerenayben Cihazdan cok doktorun bilgisi onemli bence bilgi olarak da ben cok memnunum cinsiyet hakkinda da gorebilirse yapar yorum
Sezgin Cerenayben ya sürekli aklıma takılıp duruyor daha da doğuma çok var nasipse mayısta olacak ama doğum ücretleri hakkında bir bilginiz var mı
Hayaldeniz VahideEktirir muane ücreti ne kadar, ben medstar Müjde Şekeroğluna gittim çok iyidi güler yüzlü
melis077 Kadın hastalıkları konusunda mükemmel bir doktor Cahit Bozyel.Antalya da Tüm bayanlara tavsiye ederim. Benim gibi şikayetiniz var ve doktora gitmekten korkuyorsanız özellikle Cahit hocama gitmenizi öneririm. Düzensiz kanamalarımın olduğu Hayatımın en mutsuz günlerinde tanıştığım sevgili doktorum.iyi ki var Cahit hocam şu hayatta. Kendini en güvenilir ellere teslim ettiğini hissediyor insan. Kibar halden anlayan son derece güler yüzlü harika bir doktor. Cahit hocamla tanışınca iyi ki böyle başarılı insanlar var memleketimizde diye gurur duydum . Ellerine emeğine sağlık hocam. İyi ki varsınız.fiyatları da diğer doktorlara göre uygun