Ask_beybi1 Selcanmeral bende bende 39+5 son 2 gün ama kızım da gelmek istemiyor ne yapcam bilmiyorum doktorlarda bir şey demiyor …
Umrann16 Ask_beybi1 42 ye kadar yolu var bebişin hayırlı vakitte sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ask_beybi1 Umrann16 amin inşallah ama 42 kadar sürmesin bian önce gelsin artık hasretimizi giderelim 😂😁
Gulbeyazozgul Umrann16 normal dogum istemiyorum kuzum aslında ilk baslarda cok istedim cok yürüyüş plates falan yaptım ama son ay fıkrım degişti panik atak oldu cok korktum
filiz_eliz66 Son 3 gun kaldı ama ne sanci var nede açıklık 3800 kilosu daha büyümeden doğurmak istiyorum 39+4teyim
Seymakca filiz_eliz66 merhaba bizde son 6 😋 doktorunuz en son gittiğinizde ne söylede açıklığınız sancınız varmı bizim 40a kadar bekleriz dedi sonrasında nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum
Sibellkocc Kızlar bişey sorucam size varis çorabı aldınız mı çok gerekli mi yani illa almamız lazım mı ayaklar şişmesin diye eğer alcaksam nası almalıyım yardımcı olabilir misiniz🙏🤗
Naz0123 Umrann16 bugün kontrol var .ben kendi sancimi bekleme taraftarıyım o yüzden daha gitmicem bugün herşey yolundaysa.
Umrann16 bsra-25 Bu günler hızlı geçiyor merak etmeyin ânın tadını çıkarın son haftalar biraz.zorlu geciyor 😊