OynakBalinaa Umrann16 242 gün kaldı 😅😅dün lekelenmem oldu ilaç falan kullandım bol bol yatıyorum dinleniyorum 🥴
Yefeannesi Atarsa Çanakkale (17) Ama yarım saat sonra Atarsa Bursa (16) 😂 Bu zamana kadar prensesmişim şimdilerde sağımdan soluma dönüşlerim zor oluyor geceleri canım oğlum canımı okuyor 😂
Nez_1992 Umrann16 46 gün ama gerçekten artık çok sıkıldım sanki yıllardır hamileyim çok bunaldım bitsin artık😭😏
Fthynr Umrann16 son 15 gün kızımız henüz dönmediği için bekliyoruz hareketlerinde azalma oldu ilk hamileliğim sizdede bu şekilde mi sadece hafif hafif kıpırtılar var
Aselsmoms Umrann16 20+5 çok şükür iyi geçiyor canım hiç bir sorunumuz yok maşaAllah 😍🧿 inşaAllah bütün hamisler sorunsuz sıkıntısız geçirir 🤍
Merve0092 Umrann16 adet sancısı gibi sancılarım oluyor zaman zaman dünden beri acaba doğum mu başlıyor anlamadım ilk hamileliğim kontrolum cuma günü olacak
Esra_metehan34 Merve0092 benim de öyle oluyor korkuyorum acaba doğummu başlıyor diye bende 36. Haftayı bitirdim 😐
06nurrrr 115 adım adım birazdaha ilerliyoruz💜☺️ zaman şimdi geçmek bilmiyorsa kışın ne yapıcaz hiç bilmiyorum 🤷