bir_pasa_annesi Umrann16 son 40 kaldı ama 3 4 gündür bel ağrısı bacak ağrısı kramp yaşıyorum çocuk aşağı baskı yapıyor
Mbdrve Umrann16 bende oyle diyodum 38+4 te ayaga bi kalktım suyum bi anda patladı gecer zaman insallah saglıkla kucagına alırsın eli kulagındadır
Gkceko 151 günüm kaldı fakat bebeğin büyümesinden heralde sık sık tuvalete çıkıyorum artık bir de karnım ve kasıklarım ağırıyor ara sıra tam bir duygusal panda oldum yaa 😭😭😭😭 çok değiştim çooook
Umrann16 Gkceko Genelde idrar sorunu son haftalarda siizn çok çok erken başlamış. Kezâ kasık ağrılari da son haftalarda sıklaşır bence bu durumu doktorunuz ile konuşmalısınız
Hibaby 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını çok zor duyduk. Bu durum beni biraz korkuttu açıkcası. Siz kaçıncı haftanızda duymuştunuz sevgili anneler 🌺
Umrann16 XGoncaa Şafak 10 benim de vee evett dediğiniiz gibii hiç ama hiç geçmek bilmiyor ama odaklanmayıp, başka şeyler yapmaya çalışıyorum 😄
Gkceko Umrann16 Kontrolüm var inşallah gidince söyleyeceğim. Kötü düşünmemeye çalışıyorum iyidir inşallah
Umrann16 Melegimin_annesi Benim de ilk gebeliğim ve benim de pazartesi kontrolüm var 39 bitiyor 40′a gireceğiz haliyle biraz stresliyim ama bu günler geçici inşallah sağ salim kucağımıza alırız 💕
Hamis_irmak1026 ikincicivcivim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben şimdi 3.doğuma hazırlanıyorum 😊
ikincicivcivim Hamis_irmak1026 Maşallah maşallah rabbim nazarlardan korusun cidden ne güzel doğum ne kadar zor olursa olsun kardeş çok güzel bi şey
Ktugbaa Umrann16 son 86 ama dün gece sancilandim biraz 27+5iz şuan anlamadım ama gece bı sanci vurdu karnimdan belime 1 saat ağrısını çektim yalancı sanciydi sanırım 😂
Bebegim6636 😂😂😂😂 şükür 30 gün kaldı şu anda hiç ben bel ağrısı sırıtma da ağrısı yaşamıyorum gayet iyi gidiyorum �nşallah sonuna kadar da iyi gider Rabbim sağlıklı almayı nasip etsin inşallah hepimizin evladını