Gunesveay Kaleboynutuba bizimde son 33 heyecan dorukta ve aynı yorgunluklar temizlik falan hayirlisi ile gelsinler inşallah
Meresss aysenur2478 olsun ama kötü bişey olmasından iyidir git bence yani ben giderdim 40 hafta ve sancı daha nolcak bi nst falan bağlarlar bi bakılırsın en azından
Ubuntu Aaaaammmaaa salgın var şuan ben de yeni atlattım. Bir çay kaşığı toz zencefil bir çay kaşığı toz zerdeçal bir çay kaşığı karabiber yarım limon ve bir tatlı kaşığı balı bir su bardağında suyla birleştirip iki gün içerek toparladım doktoruna sorup içebilirsin iyi geliyor
Gezgin01 Bu aralar hiç iyi hissetmiyorum bel ağrısi ve göğüs altımda yanma oluyor.32 haftaya adım adım ilerlerken bakalım daha neler olacak sağ salim kucagima bir alsaydım. Allahun izni ile
Meyvem Umrann16 son 16 çok zor geçiyor 3 yaşında kızım 1e başlayan bi oğlum var ödevlerle bogusuyoruz yapmak istemiyo çok yoruluyorum herşey üstüme geliyor gibi
1Pamuk Damardidem07 öyle böyle ağrı sızı mide yanması bulantı geçiyor merak etmeyin ama bol bol dua edin🥺🤲🏻
Derya_gumus Heyecanli_gebe1 iste keske sadece yasadiğimiz bedenen agrilari ve ruhen olan dalgalanmalari yasasalardi bari:)))