benkosarim Zeynepcelik45 uzun süredir hareketlerini hissetmiyor musunuz kanamanız var mı hemen acile gidin
Sermec27 Zeynepcelik45 ilk bebeğimde hissetmemistim herhangi bir belirti vermenisti 7 haftada kalbî durmuştu 10. Haftada ogrenmistim ikincisinde anladım doğuma yakın kaybetmiştim 3 saat boyunca hiç hareket hissetmemiştim o şekilde anlamıştım
Zeynepcelik45 benkosarim hayır kanamam yok bian bütün belirtikerim herşeyim kesildi daha hareketlerini hissetmek için erken bende acaba birşey mi oldu bebeğe birşey olursa insan hissedermi diye sormak istedim bilmiyorum
Zeynepcelik45 Yasminaydemir karnım sert değil hareketleri içinde erken bilmiyorum içime böyle birşey girdi bende böyle bir post yazdim
minigimherseyim Zeynepcelik45 ilk zamankar belirti yoksa o his geliyor ama illa ki bi belirti verir kanama agrı vs merak etme kendini rahatlat bende öyleydim hiç belittim yoktu üç dört ay acaba yasıyor mu diyordum hareketide daha hissetmiyorsun normal canım endişe etme.
MinnieMouse Zeynepcelik45 belirtiler zaman zaman kaybolup geri gelebilir bu bir işaret değil ama kontrolüne daha varsa erkene alıp yarın diğer gün falan gidebilirsin için rahat eder
Humannrle Zeynepcelik45 bence burada hiç zaman kaybetme canim yine bi acile gitme şansın varsa git yoksa yarın muhakkak doktora görün
Zeynepcelik45 Sermec27 Allah yerini doldursun benimde bu üçüncü gebeliğim iki düşüğüm var o yüzden biraz korkuyorum binada birşey olucak diye
Zeynepcelik45 eslemesila 12 haftalık hamileyim mide bulantılarım koku hassasiyetim bunlar iki gündür geçti iştahsızlık vardı bian geldi öyle iste
Zeynepcelik45 minigimherseyim 6 haftada koku hassasiyeti mide bulantım başladı şu iki gündür yok bende merak ettim
Fatmapelit12345 Zeynepcelik45 Bulantiysa geçebilir kasik agrilarida geçebilir belirtiler değişiyor ama içinin rahat edebilmesi için doktor en doğrusu hareket etmeye başlamış olsaydı bunu anlamak biraz daha kolay olabilirdi
Zeynepcelik45 Fatmapelit12345 bulantı ve kusmam vardı komu hasasiyeti geçti şu iki gündür bende merak ettim ya birşey mi olsu doktora 5 Ekim’de gidicektim cinsiyet için
Melismelo Malesef genellikle pek belirti olmuyor benim bebeğimin kalbi 9. Haftada durmuş ve ben bunu 11. Haftamdaki normal kontrolümde öğrenmişdim ama hemen kötü düşünmeyin iciniz rahat değilse doktora görünün
eslemesila Zeynepcelik45 bu haftalarda normal canım bir baktın Bi kaç güne tekrarlar korkma canım inşallah biseh yoktur ama yinede bir kontrole git için rahat eder
Irem34_52 Zeynepcelik45 bu haftalarda geciyo yada azaliyo birden kesilende cok duydum ama icin rahat olsun diye git bi yarın
Selamcanim Zeynepcelik45 bunların geçmesi çok normal. Öldü diye düşünüp kendiiçinizi karartmayın. Allah korusun. Şöyle düşünün dokuz ay boyunca belirti hissetmeden geçiren kadınlar var. Sağlıkla alın Bebişinizi dilerim.
AyFa1608 Zeynepcelik45 normal canım onlar. Benimde 12 de bulantım kesildi acaba niye diyodum kendime nazar ettim 1 hafta rahattım 13 de geri geldi 16 da tamamen bitti şimdi 18+5 im ara sıra nadiren oluyor bulantım . İyi düşün iyi olsun 🥲
Kleopatra- Zeynepcelik45 Daha erken hissetmem için demişsiniz. Ama zaten anlamanın yolu hareketdir. Hareketsizse bir sorun vardır yani. Doktor kontrolünde olun her daim.
Sermec27 Zeynepcelik45 çok şükür doldurdu canım 15 aylık bir oğlum var darısı sana inşallah Allah büyük 🤲 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah