ZeynepKaya27 Tarsus amerikan hastanesinde dogum yapan var mı? Dogum ücretine neler dahil ? Doğum ücreti ne kadar ? Sezaryen veya normal olduysanız ikisindende memnun kalma durumunuz nedir acaba ? 😇
Kbrsml_95 ZeynepKaya27 ben de haftaya cuma sezeryan olucam ahmet melih akkuş yapıcak doğum ücreti 4500 bir gece yatış ilk bebek kontrolü bebekte sorun olursa yoğun bakım ve küvez ücretsiz dedi yani doğum ücretinin içinde sanırım
ZeynepKaya27 Melihinannesi doğumdan sonra memnun kalıp kalmadıgınızı yazar mısınız :) bende Burcu hanıma gidiyorum
ZeynepKaya27 Kbrsml_95 doğumdan sonra nasıl gectiginide yazar mısınız 😇 Allahım sağlıkla kucagınıza aldırsın inşallah🙏🏻❤️ Bazı hastanelerde oda süslemesi falanda dahil oluyormuş ücrete ama küvöz ücreti dahil olması güzelmiş 🤗
MSultann Kbrsml_95 Canım merhaba. Bebegin hayırlı ugurlu olsun. Umarım güzel geçiyordur günlerin. Dogumun nasıl geçti? Ahmet Melih Akkuş a gidiyorum bende dogumum yakın. Mennun kaldın mı sen hastane hizmet ten hocadan?
Papatya1997 Kbrsml_95 yoğun bakım ve küvezı zaten devlet karşılıyor devletten alınıyor bunlar . Aylarca kalan ınsanların bebekleri var kuvezde o yüzden devlet karışılıyor bütün hastanelerde
Kbrsml_95 ZeynepKaya27 malesef ondan bahsetmediler ben de sormadım açıkçası ama dahil olsa söylerlerdi çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı🤲🏻🤲🏻😍👶🏻