Oznurozdemir Kızlar cuma günü kontrolüm var 38+4 oluyorum o zaman. Şimdi haftalık kontrollere geçtiğimiz için her hafta doktor açıklık için alttan muayene edecek mi ?
Fsl Oznurozdemir ya her haftayı bırakın beni geçen haftadan beri haftada 3 gün çatı muayenesi nst yapıyor doktorum her gittiğimdede açıklık sıfırdı 10 gün kaldı neyseki umudum baki 😄
Gamzeshniiillll Oznurozdemir Benim doktorum ne soruyor ne çatı yapalım diyor ultrasonda rahim ağzı kapalı görünüyo belki de o yüzden çatı darlığı ve ya genişliği muayenesi yapmadı 38+3 oldum bugün salı günü kontrole gittiğimde nstde sancı görünüyordu cumartesi tekrar gel nstye sokacağım dedi
izobellaaa-_- Bende bu cuma gideceğim 38+3 olacağım doktor en don gittiğim de cuma gel bir daha bakalım demişti demekki bakacak
NazliKarapinar Normalde yapma zorunluluğu yok. Doktorun sana danışması lazım yapmamı istermisin diye. Yani bizim burda böyle. Şimdiye kadar her kontrolumde bana sordu istiyormusun diye. Belçikadan yazıyorum bu arada😊
Fsl Oznurozdemir Hayır sancı açılma hiçbişey yok bebeğin iyi olduğundan emin olalım diyor nst için vajinal muayenede açılmayı tetiklediği için ne kadar istemesemde sesimi çıkarmıyorum
Oznurozdemir Gamzeshniiillll hmmm geçen hafta çatı muayenesi oldum da açıklık için bu haftada bakar mı onu bilemiyorum. Belki dediğiniz gibi rahim ağzı kapalı olduğu için bakmamıştır devlete mi gidiyorsunuz