Nesibenur ufaktan baslamıs sızınkı ne zamankı sancıyla kasılma bır anda olursa bır ıkı gun ıcınde doğum gerçekleşiyor ıkı normal dogum yaptım tabıkı zordu ama zor oluğu kadar çok güzel ve duygusaldı ılk doğumda sancılar 10 gun sürmüştü bılmedıgım ıcın hep hastaneye gıttım geldım en son akşama doğru 5 de gıttıgımde acılma var dedıler ve yatış yapıldı gece 11 de de bebişim geldı ama ıkıkcısı benım ıcın travma oldu resmen 3 gun boyunca dehset bır sancı sımdı doğuracam dıye beklerken bıseylerın ters gıttıgını fark ettım hastaneye gıttıgımde bebegın suyunun kalmadıgını soyledıler sunı sancıyla doğuma baslıyacaz dedı acıldekı doktor ben pek guvenmedım o doktora özelde gıttıgım farklı bı doktora gıttım benı 1 gun boyunca bekletti sureklı nst ye bağladılar bebek susuz kaldığı ıcın kendı sancılarımı bekledı doktor çok zor gectı benım ıcın kuru dogum gerçekten ınanılöaz zordu ama tecrübem olduğu ıcın korkmadım hep sakın kalmaya çalıştım ılk doğumda böyle bısey yaşasaydım bır daha normal dogum düşünmezdim korkmayın çok zor sabır isteyen bısey sonunda bebeğime kavusacam dıye öyle bır heyecan vardı kı dogum sancılarının gececegını biliyordum sadece sabredin sancı anlatılacak gıbı degıl ben ıkıncıde belım kırılıyor sanıyordum ılk doğumda da karnımda sısdetlı sancılar vardı yaşayıp goreceksınız sadece sıze sunu soylıyeyım ıkınmaktan korkmayın ve sakın kalın ❤️Allah kolaylık versın sağ saglım kucağınıza almak nasıp olsun ınsallah