Sermec27 sliya30 yok İlk oğlumda sezaryen olmuştu mecbur ikinci oğlumda da Sezaryen oldum ilkinde de zorunlu Sezaryen olmak zorunda kalmıştım
sliya30 Beyza038 o kadar olmaz umarım ya kızımda 39+6 da aldım bu da 38 olsa 😂😂😂😂 neyse sağlıkla zamanı geldimi gelsin 😁😁
Sermec27 sliya30 amin canım ilk oğlum beni cennette bekliyor inşallah canım diğeri de hayırlı bir evlat olur inşallah 🤲
Yaseminturan_ sliya30 İlk oğlum 29+3 de doğdu suan ikinci oğluma hamileyim 16+6 inşallah bu sefer vaktinde doğururum🫠
Beyza038 sliya30 inşallah o kadar beklemezsiniz bizimki gelmeyince suni sancı almıştım şimdi 2. Ye hamileyim 12. Haftamdayım inşallah kendi sancim olur diye dua ediyorum.😀 sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah.
Yaseminturan_ sliya30 6 cm açıklıkla gittim hastaneye normal doğum oldu 1460 gram doğdu 54 gün pandemi zamanı kuvözde kaldı hiç göremedik o süreçte suan 2,5 yasında her şey yolunda şükür abi olacak👶🏼
sliya30 Gulsen4224 ben kızımda tam istediğim oldu 39+6….. Ama bu da yoruluyorum erken gelsin diyorum çokta erken değil tabi 38 ideal 😂😂