Ebrueylul18 Kizlar 8haftalik hamileyim geçen gece ve dün gece sıkışmış bı halde küçük tuvaletim geldi uzun süre tutarsınız ya idrarinizi aynı öyle oldu ve 2.yada3defa çıktım aranızda böyle bişey yaşayan var mı tedirgin oldum ben
Babymoon_ Ebrueylul18 ben 12 haftalık hamileyim ve hala öyleyim yarım saatte bir lavaboya çıkıyorum 😁
Merve-2684 Ebrueylul18 Bende senin gibiyim çok fazla tuvalete çıkıyorum özellikle gece. Şu an 28 haftalığız hala öyleyim olur böyle şeyler hiç tedirgin olma 🤭
Adin12 Ebrueylul18 bende aynı şekilde uykumdan uyandırıyor su içmesemde idrara çıkıyorum ama normal dedi doktorum
Babymoon_ Ebrueylul18 gece de oluyo hatta ilk zamanlar lavaboya kalkmaktan uyuyamıyordum, sanki 10 saat tutmuşum gibi 😁
Pijamaskeliler Ebrueylul18 oo daha dur 5 ay girdim şuan sana tuvaletten yaziyorumm doğana kadar wcdyiz vesselam 🤣🤣🤣
Pijamaskeliler Ebrueylul18 yazdiktan snra bile 10 kez igttm valla çok su içiyorum ben enfeksiyon belam olmuştu bide su azlığı çıkınca suya abandim çok bi ayağım orda valla yatak aticam🤣
Fnd92 Kızlar 34.haftadan bildiriyorum baskıdan dolayı tuvalet yaşam alanım oldu geceleri ozellıkle 😅🫢 korkulacak bisey degıl
Gulsumcavdar Ebrueylul18 tuvaletteyen çıkıp tekrar girdiğimi biliyorum canım son aylarda daha da sıkılaşacak hatta bazen dışarıya çıkarken bez mi taksam diye düşünüyodum😂😂😂😂
Pijamaskeliler Ebrueylul18 tek care 4 5 litre su aşağısı kurtarmio suya karışım bile bana fayda etmez direk bol su ile geçiyor kuzu