Sureyya1 1ciftyesilgoz belirtileriniz nelerdi bas donmeniz mide bulantiniz lekelenmeniz falan olmusmuydu
1ciftyesilgoz Sureyya1 baş dönmem vardı midem nadiren bulanıyordu öyle çok değil. Başından beri de hep kahverengi lekelenmem olmuştu canım .
1ciftyesilgoz Sureyya1 diğerleri de zaten normal gebelik belirtilerinde de var canım. Haftası çok geriden geliyordu bilemiyorum ki 1300 betada kesinleşti .
Sureyya1 1ciftyesilgoz cok tesekkur ederim sizede gecmis olsun sag salim gecirirsin bu zorlu sureci insallah artik doktor soyliycek yarin bakalim
1ciftyesilgoz Sureyya1 doktor net bişeyi en erken anca betan 1500 lere çıkıp vajinal ultrasonla bakar da görürse söyleyebiliyor zaten canım . Benim 1300 lerdeydi özel hast doktor görmedi devlet hast dr gördü tüpteki bebeği
Yasemincee26 1ciftyesilgoz suan sizinle aynı durumu yaşıyorum ve betam 7500 eğer iğne ile yaramazsa tüpün alınacak. Kollarım mosmor çaresizim
1ciftyesilgoz Yasemincee26 allah yardımcın olsun dirayetli ol lütfen geçecek bu günler . Dua edelim iğne işe yarasın. Eğer yaramazsa da karamsar olmayın tek tüple gayrette hanile kalabilirsiniz . Öncelik sağlığınız şuanda.. çok geçmiş olsun.