RabiaMirze Kızlar 25. Haftamdayım bebek makat gelisi yani dik oturur vaziyette kasıklarım bu yüzden cok agrıyor sonradan doguma kadar döner mi yada dönmesi için yapabilecegim biriey varmı cok rahatsız ediyor yürürken cünkü 😢
Elibo RabiaMirze bas asagı aslı da daha cok rahatsızlık verıyormus benım oğlusumda makat gelişli ama 30 dayız bı sıkıntısı yok cok sukur suanda agrısı baskısı sızısı yok bakalım ne zaman dönucek
Deletedmom_8 RabiaMirze benimde öyleydi. Vurdukça kalçamda vajinamda hissediyordum. 29. Haftada gittiğimde dönmüş. Hiç bişey yapmadım kendiliğinden döndü. 35. Haftaya kadar zamanı var demişti doktorum.
Naziminverasi RabiaMirze daha erken annesi benim dün döndü 33. Haftamdayım dönerken doğuruorum sandım baskıdan hatta ama böyle daha zormuşş yürüyemio insann aşağı aşağı baskı var hep acele etmeyin döncektir
Melismelo Baş aşağı olunca aşırı baskı olabiliyo kemiklerde ben ağrısından duramıyorum artık ağrı kesici ic diyorlar sadece adeta vajina kemiklerim kırılıcak gibi😩
RabiaMirze Melismelo yani o zaman dik durması daha mı iyi oyleyse ama cok kasık agrım oluyor birde dönmezse sezeryan diyorlar korkuyorum 🥺
RabiaMirze Melismelo ay inşallah doktorda öyle söyledi aslında ama cok geziyorum yürüyorum cok güzeldi bu ara döndü sanırım yürütmüyor kasıktaki baskıdan oda işte poposu aşağıda oldugu icin bi yan yatsa uyusads rahat yürüsem 🥺
Yagmur0509 Benimde öyleydi doktorum günlük 45dk-1saat yürüyüş, sırt üstü yatar pozisyonda bisiklet sürme hareketi ev günde 3 defa emekleme önerdi bir kısmını yaptım etkisi oldu mu bilmiyorum ama 10 15 günde düzeldi
123xyz Benim 22.haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama o denilen ağrı vajinaya baskı vs hiç hissetmiyorum çok şükür
Suhedaaakk Naziminverasi Ayy bende öyle oldum 33 haftayız yarın 34 olacağız dün değil ondan önceki gün ben doğuruyorum böyle sancı olamaz böyle baskı olamaz dedim meğer çocuk dönüyormuş
Adenin1annesi RabiaMirze koltukların altını egilerek supurdum çok ama bebek dönsün diye değil işim olduğu için sonra baktım bebek dönmüş
Suhedaaakk RabiaMirze Döner bende de doktor dönmemiş falan dedi korkuttu 34 hafta olacağız bugün kontrole gittik dönmüş bunun için bol su tüket birde muz kivi kaşar peynire ağırlık ver bebek kilo alsın öyle döner doktorum bana onları önerdi çok şükür döndü de
Naziminverasi Suhedaaakk ben bide şok markette tek başıma dolanıodum annecim şimdi değil burda değil diye diye eve zor attım kendimi ölüodum korkudan şindide penguen gibi geziorum 😂😂
Sblonbs Suhedaaakk döndüğünde hissediyor musunuz gerçekten, bende 34+3 deyim, kontrolümün üzerinden bir hafta geçti merak ediyorum, umarım dönmüştür 😓
Suhedaaakk Sblonbs Ben çok sancılandım dönmüştür diye düşünmedim bugün kontrole gittiğimizde doktor söyledi döndüğü için sancılanmıssındır dedi sen bol bol su tüket dönmediyse eğer
Deletedmom_12 RabiaMirze 25 hafta icin cok erken değilmi? Doktorunuzla bu konu hakkinda gorusun. 27 haftamdayim ama baaş asagi veya yukari diye bi diyalogomuz gecmedi yani bunun icin erken diye biliyorum zamanla zaten döner