ceren8 Selaamm💘 Hissettiğim bebek hareketi mi emin olamıyorum son 3 4 gündür genellikle akşamları düzenli karnımda hareketlenme var ama nasıl tarif edemiyorum 22 haftalık hamileyim. Ama aynı zamanda gazım da var. Genelde otururken veya uzandığımda oluyor. Nasıl ayırt edeceğim. Bebek ise 2 3 dk bir hareket eder mi? 10dk kadar sürüyor max bazen o kadar bile sürmüyor. Aralıklarla bir his var ama emin olamadım🫶
Tubatgn ceren8 18 haftanın içindeyim, şu an sana yazarken bile bebişin hareketlerini hissediyorum, özellikle uzandığım zaman başlıyor hareketler. Eminim ki sende o hareketleri hissediyorsun. Pıt pıt vuruyor hissi 🌸🤗
Tinasu ceren8 Anne çalışır haldeyken genelde uyurmuş bebekler annenin hareketleri onu sakinleştirirmiş bu yüzden de dinlenme modunda hareketleniyolar özellikle tam hissetmek istiyosanız çikolata yada kek yiyip sırt üstü yatıp bekleyin şaşırırsınız 🙂 çokta fazla sırt üstü kalmayın tabi
Tinasu ceren8 Bu arada bende 22+5 te başladım tam hissetmeye karnımda yer değiştirdiğini farkettiriyo şuan 23+1 im
Evinamin031120 Gaz hareketleriyle bebek hareketleri fark ediyor gaz hareketleri daha hafif ama bebek hareketi daha baskın oluyor ben de 1 haftadır hissediyorum böyle ara ara içten bi tokmak yiyorum gibi oluyor
ceren8 ballibocek ben ilk 18. hafta gibi hissettim ama hiç emin olamadım ve farketmiyordum bu hafta ilk defa çok hissettim
Evinamin031120 ceren8 o zaman bebek hareketi canım bi hafta içerisinde daha fazla hissetmeye başlarsın
ceren8 Evinamin031120 yarın doktora da gideceğim kontrole detaylıya gireceğiz inşallah uyanık olur izleriz hareketlerini🤓