Semanurs Kızlar aşırı kasık agrım var sol tarafımda bacagımı uyuşturan bi ağrı acile gidicem dayanamıyorum gece acilde beta hcg için test yaparlar mı sonuçta istiyorum adetime 6 gün var ne oldugunu bilmeden tedavi yapılsın istemem
mavipapatyaa Semanurs tabi acile gittiginizde rahatsizliginizi bekirtin doktora yonlendirdiginde gebelik suphem var derseniz test yapıyorlar
Deletedmom_13 Semanurs beta verince sonuc çıkınca haber eder misiniz . Aynı durun var ama sol kasikta benimde
Semanurs Deletedmom_13 ya ara ara saniyelik agrılar oluyordu ama bu bi anda geldi ve yarım sattir devam ediyor özellikle yatınca çok agrıyo bacagım çok uyuştu
AyFa1608 Semanurs olablir canım çok gördüm burda böyle olup sonradan ahmile olduğunu öğrenenler adetinin geçmesini bekle. Ben adetimden 15 gün sonra pozitif gördüm betamda 175 di. Geçmesini bekle Rabbim gönlüne göre versin🙂
Semanurs AyFa1608 ya amin inşallah hastane de o kdar kötü oldum ki bakıyorum herkesin karnı şiş maşllah ne kadar güzeller hepsi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Semanurs AyFa1608 canım ben ovulasyon testinde çift çizgiyi göreli 10 gün oluyo ve adetime 5 gün var kasıklarımda şiddetli agrı var ve bem beyaz akıntım var
AyFa1608 Semanurs hmm o zman bilemiycem canım ama en iyisi birazcık daha sabretmek sanırım az daha bekle tekrar yap