lavanta35 Merhaba kızlar 34. Haftadayım normalde de hemoroid sorunum vardı hamileliğimin başından beri hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda ama bugün çok kötü bir ağrı var. Kabız falan da değilim. Sizler bu konuda ne yaptınız ilaç falan kullanılıyor mu
Sleepless_Mother lavanta35 38+1 deyim iki gunddir bende öyleyim ve kanama oldu ara ara yarın hastaneye yaticam soyliycm doktora
Sleepless_Mother lavanta35 38+1 deyim iki gunddir bende öyleyim ve kanama oldu ara ara yarın hastaneye yaticam soyliycm doktora
ipektolita lavanta35 normal doğumda hemoroid daha da kötü oluyor doktorunuzla konuşmanız daha iyi olur o size ne yapmanız gerektiğini söyler gerekirse genel cerrahiye de gidebilirsiniz. Ancak doktorum bana doğumdan sonra genel cerrahiye git demişti. Öncesinde de şikayetim vardı çok da kötü değildi doğumdan sonda çok kötü oldu ancak 1 ay sonra geçti.
lavanta35 ipektolita teşekkür ederim muhtemelen sezeryan olacağım zaten yarın doktorumla da bi konuşurum
ipektolita lavanta35 sezeryan yapıyorlae çok kötü olunca zaten. Bir ilaç isteyebilirsiniz hamilesiniz diye verir mi bilmem ama bende biraz işe yaramıştı.