Kaderbuyuk Meyra34 valla sanmiyorum bende 30 dan beri gidiyorum su siralar her hafta gidiyoruz ama bi sikinti gorunmuyor dedigi icin bide nst de sanci falan cikmadigi cati muayenesi yapmadi. Sen yine hazirlikli ol o zmaan 😍
2018istanbul Esenler medipol de Doğum yapanlar odanızdan memnun muydunuz ben sorduğumda yoğunluk var dedi ilgilenen kız çıkarmadı PC’den gösterdi odaları büyük küçük camsız oda var o gün hangisi denk gelirse dedi son muayeneye gittiğimde kendim çıktım odalara bakim diye bulunduğum katta sadece camsız oda boştu ben de camsız nasıldır diye merak ediyordum ama camsız olmasını geçtim oda çok küçük sadece bi yatak sığmış masa zaten sığmaz içim daraldı camsız denk gelir mi ki bilemedim🤷♀️ Hastane iyi hoşta camsız küçücük odasının olması masayı kendimizin getirmesi çok saçma poff🤔
Kaderbuyuk 2018istanbul vee bugun dogurdum esenler medipolde ☺ beni de once camsiz kucuk odaya aldilar . Ben burda nefes alamam dedim. Odami degistirdiler hemenn o gun bos buyuk oda varsa degistiriliyor canim
2018istanbul Kbrdrmr suit odalarda varmış normal odalarda Yok ben sordum yok dediler hatta sasırdım yanlış anladım galiba diye tekrar sordum yok yani 🤪
2018istanbul Kaderbuyuk hayırlı olsun inş güzel güzel bi Doğum olmuştur sağlıcakla büyütün yavrunuzu🤗
Bsp Normal Odalarında 1 tane kücük dolap var onun uzeri kullanılıyor ama cok fazla bisi almaz. Suit odaları var 400 lira fark veriliyor suit oda icin ordada dolap var ama uzeri genis extradan mini buzdolabi icinde dolap yapmşlar oda kullanılıor aynı zamanda odanın giris kısmında oturma grubu var onunda orta sehpa var suit oda icin masaya gerek yok yani.
Aslikannnn Benim bi arkadasşım da orda Doğum yaptı Doğumdan önce camsız küçük bi odaya alıyorlarmış Medipol Esenlerde kesinlikle kabul etme dedi . onlarda yaygara cıkarınca camlı güzel bir odaya almışlar . Hepsi bahane bilerek küçük odaya atıyorlar işte ona göre masa var mı bilemiyorum tabi
Selime123 Simay1905 18.haftamda başladım gülsün hanıma şuan 32.haftamdayım.Çok ilgili işini severek yapan detaycı bir doktor.Tavsiye ederim
mlssrn Ben orda doğum yaptım çok güzel bir oda geldi şansıma numarasını hatırlamıyorum..bi tarafı boydan boya camdı bide baya büyüktü oda..doğumdan önce sancı odası camsız bir odaydı tabi bende söyledim sonrasında camlı odaya geçiceksiniz zaten demişlerdi çok da güzeldi oda🤗😘