Nursemablk Hanımlar, iyi akşamlar.Hamile yastığını kullananlar var mı işe yarıyor mu? Benim artık karnımın altı ve bel ağrılarım çok oluyor, geceleri uyuyamıyorum. Faydasını görür müyüm?
Paw Nursemablk ben ebebek in yastığını kullanıyorum çok memnunum Şu https://www.hepsiburada.com/baby-mom-ok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastii-p-HBCV00000OQEGC?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail
Nrglesim2 Nursemablk evlendiğim zaman kaynanam sağolsun bi yastıkta kocayalım diye eski uzun yastıklardan yaptırmıştı bana okadar rahat ediyorum ki onunla hamile yastığı yatakta çok yer kaplıcanı düşünüyorum sonuç olarak yastık bacak arasına koyabilcen her yastık işini görür diye düşünüyorum
ilkanneyim06 Ben hamile yastığı yerine ince yumusacık bir yastık koyuyorum bacağımın arasına iyi geliyo
Nursemablk ilkanneyim06 denedim canım ama işe yaramadı hatta gece havlu falan koydum ince oda işe yaramadı 😑
Paw Pengu benim bel ve boynumda fıtık ve düzleşme var o yüzden ağrılarım erken başladı 19+3 üm şu an 2-3 haftadır kullanıyorum