Ece61 Deletedmom_11 Bende 19+3 üz kızımla ama bende sancı değilde sanki böyle aşağı doğru çekme var hafif hafif ağrı ama kasığımda değil
Tinasu Deletedmom_11 ben 23.haftamdayım hala oluyo ama hep değil belirli günler uzun süreli ve canınızı acıtıcak gibi değilse ve kan vs bişey gelmiyosa önemli değil diyorlar
Deletedmom_11 Paw benimde sol tarafta yarın benimde randevum var ama böyle belli araşıklarla giriyor.Sizde de oluyor mu bu dediğim gibi
Esraerdemserin Paw bende 19+2 yım dün ve bugün benimde sancılarım var ara ara yarın doktora sorunca burayada yazar mısınız lütfen
Paw Deletedmom_11 evet bazen bişey saplanıyo gibi oluyo bazen üşütmüşüm gibi oluyo bazen hiç olmuyo değişiyo gün gün
Deletedmom_11 Paw ay varya kalktım ayağıma yün çorap giydim tam olarak soğuk aldım da sancılandım gibi net net hatta böyle
Paw Deletedmom_11 daha önce sorduğumda ben günde 10u geçmediği sürece normal demişti ama insan yine de endişeleniyo tabi 🙈 yarın ferahlar içimiz inşallah 🌸
Qnl Deletedmom_11 ay dünden beri aklım çıktı üşüttüm gibi bi sancı hatta rüzgarda kaldım DİE sinirlendim 20+1 im bende
Deletedmom_11 Paw evet yarın detaylı ultrasonum var nasipse .Ama evhamlı bir tipimdir zaten böyle birşey olunca hemen korktum
Paw Deletedmom_11 hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🌸 benim çevremdekileri sakinleştirmekten kendime evham yapacak forsatı bulamıyorum 🙈
Deletedmom_11 Ece61 ben özel hastaneye gidiyorum .O yüzden çok zor olmadı ama devlet hastanesinden almaya çalışıyorsanız biraz zormuş alması galiba
Deletedmom_11 KumsAlyaa senin normal canım o süreci geçirdiğim için rahat söyleyebiliyorum.Korkma bebek Rahmi büyütüyor kasıkta belde ağrı oluyor.
KumsAlyaa Deletedmom_11 İçim rahatladı bende bunu düşünüyordum kaç gündür canım doktorumda doğru düzgün açıklama yapmıyor